Components

Eduard Antolí Gil, flabiol

Eduard Antolí Gil, flabiolNascut a Viladecavalls l'any 1995. Inicia els seus estudis musicals l'any 2000 a l’Escola Municipal de música Pau Casals de Viladecavalls. Dos anys més tard, comença els seus estudis de flabiol i tamborí amb Ferran Miquel i posteriorment, amb Isabel Gregori. Des de l'any 2009 fins el 2015 rep classes particulars amb el mestre Jordi León i Royo. Finalment l'any 2015-2016 cursa 6è al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb el mestre Jordi Figaró.

Ha estat guanyador de la vint-i-unena edició de la Beca per a joves instrumentistes de cobla Josep M. Bernat i Colomina.

Paral·lelament, també estudia percussió clàssica i trompeta al conservatori de música de Sabadell, on finalment obté el premi d'honor de grau professional en l'especialitat de percussió clàssica.

Actualment cursa el grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Barcelona, ETSEIB.

Xavier Diaz, tible

Xavier Díaz, tibleNascut a Barcelona el 1984, inicia els estudis de música als quatre anys amb el seu pare. Comença a estudiar saxòfon als 10 anys amb Jordi Vilaró i després amb Francesc Gregori. Més endavant estudia al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB) i a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb el professor Miquel Bofill.
Actualment combina el treball docent amb el d'intèrpret en diverses formacions de cambra, com el Miquel Bofill Quartet de Saxos. Toca a la Principal de Terrassa des del 2005.

Edgar Rodríguez Méndez, tible

Edgar Rodríguez MéndezInicio els estudis musicals als 6 anys amb clases paticulars i als 8 al Conservatori Professional de Música de Badalona fins acabar el grau mig amb el saxo com a instrument. Estudis de música moderna a l'Escola de Música Moderna de Badalona durant 6 anys. He estat a diferents grups i orquestres de diferents estils com EMB Soul Band, La Factoria del Ritmo, Cocktelera, Huracan, Orquesta Cadillac, Rudy Ventura Orquesta, Parfills, Orquestra Marinada, Corxet Grup. Músic de bandes, xarangues i diversos grups d'animació com la Banda Simfònica de Badalona, Jaleo Band, El Xupinazo, Los Labradores, Banda de Música de Rubí i moltes altres.
En el mon de les cobles és a l'any 2014 quan començo a estudiar el tible i entro a la Cobla Ciutat de les Roses, on estic durant 2 temporades.

Marc Martínez Blasco, tenora

Marc Martínez Blasco, tenoraMarc Martínez Blasco, nascut el 1997 a Lloret de Mar. Als 9 anys inicià els estudis de música a l'escola Santa Maria de Blanes. Allà estudia clarinet amb el mestre Jordi Casas. Als 12 anys va començar a descobrir el món de la cobla i a estudiar tenora amb Quim Gibert. Va tocar durant 6 anys a la Cobla de Santa María de Blanes, on va acabar el 4rt de grau professional. Inicia els seus estudis universitaris d'Enginyeria mecànica a la UPC alhora que entra a la Cobla Osona. Rep classes de tenora del mestre Xavier Molina, professor en l'actualitat.

Gerard Montsech González, tenora

Gerard Montsech González, tenoraEn Gerard, està vinculat al món de les sardanes des de pràcticament el seu naixement. Als 3 anys va començar com a dansaire de competició a la colla, llavors alevina, Petits Amunt i Crits de Terrassa. És campió de Catalunya de sardanes revesses 2014, en categoria individual infantil. Juntament amb la seva família i amics, segueix totes les ballades, aplecs i concerts que li és possible.
Als 9 anys, va començar a estudiar llenguatge musical a l'Escola Municipal de Música de Rubí, un any després tenora amb el seu mestre i amic, Enric Ortí. Paral·lelament i de forma autodidacta, però amb la supervisió del mateix Enric Ortí, es va iniciar amb el saxo, instrument que està estudiant actualment al Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès amb la mestra Elena Leon, amb el qual, l'any 2014, va entrar a formar part de la Banda Segle XXI de Rubí on amb la tenora ha interpretat obres com La Santa Espina o Puigsoliu, amb Lluís Calduch a la direcció, l'any 2014 també, comença a formar part de la Cobla Ciutat de les Roses, de Sant Feliu de Llobregat, on hi ha estat fins l'any 2018. L'any 2015 entra a la banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès com a saxo primer, amb Gerard Pastor de director i actualment Irene Delgado. L'any 2017 accedeix a formar part a la formació musical de l'Esbart Dansaire Sant Marçal de Cerdanyola del Vallès amb el saxo baríton, fent actuacions internacionals, i l'any 2018 comença a formar part d'un grup de versions de Rubí anomenat La Gossa d'Era, amb el saxo alt.

Joan Miquel Giro Farrés, trompeta

Nascut a Barcelona, inicia els seus estudis musicals al Conservatori de l'Ateneu d'Igualada de trompeta i piano. Posteriorment a Barcelona, obté el títol de professor superior de trompeta al Conservatori Superior de Música del Liceu l'any 1.997 i també el C.A.P. (Curs d´Aptitud Pedagògica) a la Universitat Politècnica de Catalunya.
Ha estat membre, entre d'altres formacions, de les cobles Marinada i Lluïsos de Taradell, i de les orquestres Triomfal, Nocturna, Janio Martí, Amoga i en l'actualitat de la New Marabú. És professor de trompeta en diverses escoles municipals de música i trompeta titular de l'Orquestra Simfònica Terres de Marca.

Marc Monzonis Compañó, trompeta

Marc Monzonis Compañó, trompetaLlicenciat en Interpretació clàssica i contemporània al Conservatori Superior de Música del Liceu
de Barcelona amb Luís González i Josep Antoni Casado, amplia els seus estudis a París amb Pierre
Badel i a Castelló al Jordi Albert Studio amb Jordi Albert Gargallo. Paral·lelament realitza el màster
d'interpretació a l'Universitat Internacional d'Andalusía (UNIA).

Col·labora amb diverses formacions orquestrals d'arreu del pais com l'Orquestra simfònica del Vallès, l'Orquestra de Cambra del Maresme, Barcelona Filharmonia o Orquestra Harmonia entre d'altres.

La curiositat el porta a acostar-se a la música moderna, en aquest àmbit ha tocat amb grups destacats del panorama musical com Doctor Prats, Sense Sal o Soul Beams, col·lborar en programes de televisió com Operación Triunfo i també a la música tradicional catalana tocant amb cobles d'arreu del territori.

Paral·lelament crea B-Pipes, un duet estable de Trompeta i Orgue amb Manuel Rodríguez Solana amb qui han actuat arreu d'Espanya en festivals interncionals i part d'Europa.

Desenvolupa tasques docents en diferents escoles d'arreu de la geografia catalana.

www.facebook.com/monzonistrumpet
instagram: @Monzonistrumpet

Josep Santamaria i Espuga, trombó

Va debutar en el mon de la sardana l'any 1974 fundant la colla sardanista juvenil Jovegara.
Membre fundador i fiscorn de la cobla Ciutat de Terrassa l'any 1979, i bombardí de la banda de gegants de Matadepera entre el 1984 i el 1988. És trombonista de la Principal de Terrassa des del 1988.

Eduard Font i Virgili, fiscorn

Eduard Font, fiscornVa néixer a Reus, però és de Riudoms. Aprengué les primeres nocions de música i fiscorn amb el seu oncle, Josep Tell, i amplià el solfeig amb Josep Gibert a Reus. Estudià fiscorn i trombó de vares amb Miquel Badia al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.
Ha tocat amb l'Orquestra Fascinació de Sant Feliu de Llobregat, l'Orquestra Ciutat de Barcelona i la Cobla Barcelona.També ha col·laborat amb la Cobla Sant Jordi, La Principal del Llobregat i en diferents formacions de sarsuela, òpera, cambra i jazz. Actualment és membre de la Banda Municipal de Barcelona des de l'any 1986. Va començar a col·laborar amb La Principal de Terrassa l'any 1998 i és membre titular des del 2003.

Sergi Reyes, fiscorn

Sergi Reyes, fiscornVaig començar en la música als 7 anys amb el trombo de pistons. Els 8 anys ja estava a la banda i amb 9 ja vaig començar amb el món de la cobla. Amb 14 anys vaig començar a tocar en el prestigiós conservatori municipal de música de Barcelona amb el trombó de vares. Sóc membre de la Cobla del conservatori desde’l any 2015.

Jaume Ferrés París, contrabaix

Jaume Ferrés, contrabaixNascut a Sant Vicenç dels Horts, ha cursat estudis de solfeig, teoria de la música i harmonia al Conservatori Municipal de Barcelona i també en el mateix conservatori, Contrabaix amb el mestre Ferran Sala.
En el mon sardanista pertany a la Cobla Principal de Terrassa des del 1996. Abans va estar-hi 4 temporades als anys 80.
També ha format part durant uns 15 anys de l'orquestra de cambra Amics dels Clàssics de Barcelona i 2 anys a l'orquestra de cambra Carles Altayó de Sant Feliu de Llobregat.