Components

Eduard Antolí Gil, flabiol

Eduard AntolíNascut a Viladecavalls l'any 1995. Inicia els seus estudis musicals l'any 2000 a l’Escola Municipal de música Pau Casals de Viladecavalls. Dos anys més tard, comença els seus estudis de flabiol i tamborí amb Ferran Miquel i Isabel Gregori. Des de l'any 2009 fins el 2015 continua amb el mestre Jordi León i Royo. Alumne de Grau professional del Conservatori de Sabadell on estudia percussió clàssica i trompeta.

Xavier Diaz, tible

Xavier DíazNascut a Barcelona el 1984, inicia els estudis de música als quatre anys amb el seu pare. Comença a estudiar saxòfon als 10 anys amb Jordi Vilaró i després amb Francesc Gregori. Més endavant estudia al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB) i a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb el professor Miquel Bofill.
Actualment combina el treball docent amb el d'intèrpret en diverses formacions de cambra, com el Miquel Bofill Quartet de Saxos. Toca a la Principal de Terrassa des del 2005.

Víctor Boix, tible

Víctor BoixHa estudiat composició amb Albert Guinovart a l'Escola Superior de Música de Catalunya i saxòfon amb Miquel Bofill al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. També ha fet classes d'harmonia, contrapunt i composició amb Ramon Porter i piano amb Jordi Masó.
És membre de la cobla des de l'any 2007. També és llicenciat en Física i treballa de professor a secundària.

Joan Sala, tenora

Joan SalaNascut a Berga, inicia els seus estudis musicals a l'Escola Municipal de Música d’aquesta localitat, estudiant clarinet i més tard tenora. Continua els estudis dels dos instruments al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb Alfons Carbonell i Jordi Figaró. Obtindrà el premi d'honor de Tenora l'any 2006 i el premi d'honor de clarinet i la menció d'honor de música de cambra l'any 2007. Avui, Titulat Superior de Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), en l’especialitat d’interpretació d’instruments de la música tradicional, Tenora, i completa la seva formació a la Universitat Autònoma de Barcelona cursant la llicenciatura de segon cicle d'Història i Ciència de la Música.

Dani Suñé, tenora

Dani SuñéInicia els estudis de solfeig i piano a l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat. Ha estudiat piano-jazz i harmonia al Taller de músics de Barcelona i arranjaments i gralla a l'Aula de Música Tradicional i Popular de Barcelona. També ha estudiat tenora amb Jaume Vilà i Joan Vilajoliu.
Ha estat membre de grups de Rock i Folk com The Pink Panthers, Matakàs, Ministrils del Camí Ral i Grallers de Sant Feliu; actualment col.labora amb Xarop de Canya. Ha tocar amb la Cobla Ciutat d'Igualada i és membre de la Principal de Terrassa des de l'any 2007.

Joan Miquel Giro Farrés, trompeta

Joan Miquel GiroNascut a Barcelona, inicia els seus estudis musicals al Conservatori de l'Ateneu d'Igualada de trompeta i piano. Posteriorment a Barcelona, obté el títol de professor superior de trompeta al Conservatori Superior de Música del Liceu l'any 1.997 i també el C.A.P. (Curs d´Aptitud Pedagògica) a la Universitat Politècnica de Catalunya.
Ha estat membre, entre d'altres formacions, de les cobles Marinada i Lluïsos de Taradell, i de les orquestres Triomfal, Nocturna, Janio Martí, Amoga i en l'actualitat de la New Marabú. És professor de trompeta en diverses escoles municipals de música i trompeta titular de l'Orquestra Simfònica Terres de Marca.

Marc Monzonis, trompeta

Marc MonzonisNeix el 1985 i comença els seus estudis musicals al conservatori municipal de Terrassa de la mà d’Alex Baiget, cursant tot el grau elemental i mitjà amb les màximes qualificacions destacant amb el premi d’honor a la trompeta i la menció d’honor a música de cambra.
Ha ampliat la seva formació musical amb cursos amb professors destacats com Rodney Mack, Vicente López, Ricard Cassany o John Miller. Ha sigut membre de l’OEMUC (orquestra de les escoles de música de Catalunya), de la banda de Terrassa, i ha col•laborat amb amalgama 21 i Diaula. L’any 2008 ingressa al conservatori superior de música del Liceu de Barcelona on actualment amplia els seus estudis amb Luis González i Josep Antón Casado. Com a activitat pedagògica cal destacar les escoles de música Adus de Terrassa i Escola de Badia del Vallès.

Josep Santamaria i Espuga, trombó

Josep SantamariaVa debutar en el mon de la sardana l'any 1974 fundant la colla sardanista juvenil Jovegara.
Membre fundador i fiscorn de la cobla Ciutat de Terrassa l'any 1979, i bombardí de la banda de gegants de Matadepera entre el 1984 i el 1988. És trombonista de la Principal de Terrassa des del 1988.

Eduard Font, fiscorn

Eduard Font, fiscornVa néixer a Reus, però és de Riudoms. Aprengué les primeres nocions de música i fiscorn amb el seu oncle, Josep Tell, i amplià el solfeig amb Josep Gibert a Reus. Estudià fiscorn i trombó de vares amb Miquel Badia al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.
Ha tocat amb l'Orquestra Fascinació de Sant Feliu de Llobregat, l'Orquestra Ciutat de Barcelona i la Cobla Barcelona.També ha col·laborat amb la Cobla Sant Jordi, La Principal del Llobregat i en diferents formacions de sarsuela, òpera, cambra i jazz. Actualment és membre de la Banda Municipal de Barcelona des de l'any 1986. Va començar a col·laborar amb La Principal de Terrassa l'any 1998 i és membre titular des del 2003.

Toni Martí, fiscorn

Toni MartíNascut a Carcaixent (València) l'any 1965, va començar a estudiar música a la escola de música del seu poble a la edat de 7 anys, continuant als 12 al conservatori de València amb Joaquim Vidal i Rafael Tortajada. Més tard passà al Conservatori Municipal de Barcelona amb Miquel Badia, acabant el Grau Professional amb Premi d'Honor, i estudià el Grau Superior al Conservatori Superior de Madrid amb Miguel Moreno, obtenint les més altes qualificacions.
Ha col·laborat amb l'O.N.E, l'O.B.C., l'Orquestra del liceu, l'Orquestra del Vallès, l'Orquestra sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona. També ha treballat com a músic de jazz, amb formacions com: The missing stompers, Swing city five , La madrileña jazz band i programes de televisió amb Fernando Argenta. Com a fiscornaire ha tocat amb les cobles La Principal de Terrassa, Lluisos de Taradell, Baix Llobregat i Amoga, entre d'altres.

Jaume Ferrés París, contrabaix

Jaume Ferrés, contrabaixNascut a Sant Vicenç dels Horts, ha cursat estudis de solfeig, teoria de la música i harmonia al Conservatori Municipal de Barcelona i també en el mateix conservatori, Contrabaix amb el mestre Ferran Sala.
En el mon sardanista pertany a la Cobla Principal de Terrassa des del 1996. Abans va estar-hi 4 temporades als anys 80.
També ha format part durant uns 15 anys de l'orquestra de cambra Amics dels Clàssics de Barcelona i 2 anys a l'orquestra de cambra Carles Altayó de Sant Feliu de Llobregat.